ZOMERSCHOOL 2023

De zomerschool 2023 biedt een geweldige kans voor leerlingen om hun vaardigheden op het gebied van begrijpend lezen en rekenen te verbeteren. De zomerschool is speciaal ontworpen om leerlingen te helpen bij het versterken van hun lees- en rekenvaardigheden, wat essentiële bouwstenen zijn voor succes in het onderwijs.

Tijdens de zomerschool zullen de leerlingen zich bezighouden met interactieve en boeiende activiteiten die gericht zijn op het ontwikkelen van begrijpend lezen. Door middel van gevarieerde leesoefeningen en strategieën zullen leerlingen hun begrip vergroten en zelfvertrouwen opbouwen in hun leesvaardigheden.

Op het gebied van rekenen zullen de leerlingen zich richten op het versterken van hun basisvaardigheden. Door middel van praktische oefeningen, spelletjes en groepswerk zullen leerlingen hun rekenvaardigheden verbeteren en strategieën leren om rekenproblemen effectief aan te pakken.

De zomerschool 2023 biedt een stimulerende en motiverende leeromgeving waarin begrijpend lezen en rekenen centraal staan. Door deel te nemen aan dit programma zullen leerlingen de nodige vaardigheden verwerven om met vertrouwen en succes te starten aan het nieuwe schooljaar!